Angol majonzes tojs
Hozzvalk:
-
3 kemnyre ftt tojs
-
1 evkanl paradicsompr
-
4 kzepes nagysg uborka
-
10 dkg majonz
-
csipetnyi des paprika
-
kevs finomra vgott petrezselyem
-
4 paradicsom
Elkszts:
A megftt tojsok hjt vatosan lefejtjk. A paradicsomprt elvegytjk a majonzzel. A megtiszttott paradicsomokat les kssel ngy cikkelyre vgjuk, gy, hogy a vgk egyben maradjon, az uborkkat felszeleteljk, a ftt tojsokat felbe vgjuk, kzepkkel lefel fordtva rhelyezzk az uborkaszeletekre, mindegyikre tesznk egy-egy kiskanlnyit a paradicsomprvel elvegytett majonzbl, esetleg megtetzhetjk nhny ringlifilvel. Megszrjuk pirospaprikval, s a petrezselyemmel megszrt sztnyitott paradicsomokkal krtve tlaljuk.
|